Info linija +387 57 222 777      

VerVita REVO830 spori sokovnik

VERV001
VerVita
1,300.00KM
Uključeni porez: 188.89KM (PDV 17%)
Stanje u magacinu: Na stanju
Rok isporuke: Sa lagera
Količina
kom  
Uz VerVita ili Kuvings REVO830, uživajte u svježem i ukusnom soku svakodnevno, čineći zdrav izbor za vas i vašu porodicu.

Priznat proizvođač kućnih aparata, donosi revolucionarni sokovnik REVO830 sa sporom ekstrakcijom, koji se ističe visokom efikasnošću i inovativnim dizajnom. Ovaj uređaj omogućava korisnicima da uživaju u svježe cijeđenim sokovima punim hranljivih sastojaka.

Vervita ili Kuvings REVO830 ima dva otvora – veliku košaricu za ubacivanje cijelih namirnica plus dodatni otvor posebno dizajniran za cijeđenje šargarepe i stabljika celera koji će ih automatski i narezati!

Spori sokovnik se ističe modernim i estetski privlačnim dizajnom koji će se uklopiti u svaku kuhinju. Ovaj uređaj predstavlja spoj funkcionalnosti i stila, sa glatkim linijama i minimalističkim detaljima. Sivi tonovi i visokokvalitetni materijali doprinose premium izgledu, dok kompaktni oblik olakšava skladištenje i upotrebu.

Jedna od ključnih prednosti sporih sokovnika, uključujući i Kuvings REVO830, leži u sporom procesu ekstrakcije soka. Ovaj sokovnik koristi nisku brzinu okretanja vijka kako bi nježno cijedio sok iz voća i povrća, minimalno generišući toplotu. Time se osigurava da se hranljivi sastojci ne oštete ili ne izgube tokom procesa cijedjenja.

REVO830 se može pohvaliti povećanom produktivnošću i efikasnošću. Zahvaljujući optimizovanom vijku za ekstrakciju, ovaj sokovnik može izvući maksimalnu količinu soka iz voća i povrća sa minimalnim otpadom. To znači da ćete dobiti više soka iz svake namirnice, čuvajući svežinu i nutritivnu vrijednost.

Ovaj višenamenski uređaj može se koristiti i za pripremu smutija, dječje hrane, pa čak i sorbeta. Svestrana priroda ovog uređaja čini ga neophodnim alatom u svakom domaćinstvu, omogućavajući vam da eksperimentišete sa raznim receptima i ukusima.

Korišćenje REVO830 je intuitivno i praktično. Uređaj je opremljen jednostavnim kontrolama koje omogućavaju precizno podešavanje brzine i pritiska tokom procesa ekstrakcije soka. Takođe, montiranje i rastavljanje delova su brzi i jednostavni, što olakšava čišćenje nakon upotrebe.

Spori proces ekstrakcije soka osigurava da ukus i boja svježeg soka ostanu netaknuti. Hranljivi sastojci se ne razgrađuju zbog toplote ili trenja, što rezultira sokom koji zadržava autentične arome i nutritivnu vrijednost voća i povrća.

Sokovnik predstavlja inovaciju u pripremi svježih sokova i napitaka. Njegov dizajn, performanse i višenamenska upotreba čine ga idealnim alatom za sve ljubitelje zdravog života. Sposobnost očuvanja hranljivih sastojaka i ukusa čini ovaj sokovnik izuzetno poželjnim uređajem u svakom modernom domu.Model: Kuvings REVO830 (KSP-2428CE)
Otvor za namirnice: 2 otvora (82mm i 45mm)
Dimenzije: 256 x 210 x 480 mm
Težina: 7.5kg
Zapremnina bubnja: 400ml
Zapremnina posude za sok: 1000ml
Snaga motora: 200W
Brzina: 50 okretaja u minuti
Max. vrijeme upotrebe (konstantno): 1h
Upotreba: kućna, komercijalna
Garancija na motor za kućnu upotrebu: 10 godina
Garancija na motor za komercijalnu upotrebu: 3 godineModel: Kuvings REVO830 (KSP-2428CE)
Otvor za namirnice: 2 otvora (82mm i 45mm)
Dimenzije: 256 x 210 x 480 mm
Težina: 7.5kg
Zapremnina bubnja: 400ml
Zapremnina posude za sok: 1000ml
Snaga motora: 200W
Brzina: 50 okretaja u minuti
Max. vrijeme upotrebe (konstantno): 1h
Upotreba: kućna, komercijalna
Garancija na motor za kućnu upotrebu: 10 godina
Garancija na motor za komercijalnu upotrebu: 3 godine
Oslanjamo se na kolačiće da bismo bili u mogućnosti pružiti odlično iskustvo kupovine. Korišćenjem naših usluga, prihvatate korišćenje kolačića.