Info linija +387 57 222 777      

Uslovi korišćenja

Korišćenjem, kupovinom ili pretraživanjem internet prodavnice Blenderi.ba (blenderi.ba), automatski prihvatate aktuelne uslove korišćenja. Uslovi korišćenja i pravila sadržana u ovom dokumentu se odnose na sve posjetioce i korisnike sajta.

Korišćenjem sajta, prihvatate i slažete se sa svim pravilima i uslovima koji s vremena na vrijeme mogu biti izmijenjeni i objavljeni ovdje bez prethodnog obavještavanja. Potrebno je da ovu stranicu posjećujete periodično.

Sadržaj sajta i informacije o autorskim pravima

Slažete se da nećete reprodukovati, distribuirati, prodavati, preprodavati, trgovati ili eksploatisati u bilo koje komercijalne svrhe sadržaj ovog sajta.

Slažete se da se nećete miješati ili poremetiti usluge sajta, sigurnosni sistem sajta ili sadržaj sajta.

Molimo postarajte se da, prije nego što izvršite poručivanje, provjerite sve specifikacije i kompatibilnost proizvoda posjećivanjem stranice sajta proizvođača.

Administratori sajta Blenderi.ba (blenderi.ba) konstantno rade na održavanju tačnosti informacija prikazanih na sajtu. Međutim, sajt ne može da garantuje da su svi opisi ili drugi sadržaji sajta potpuno tačni, kompletni i bez grešaka. Imajte u vidu da su fotografije postavljene u informacione svrhe i da one mogu prikazivati određene dodatke proizvoda koji nisu uključeni u standardni paket prodaje.

Vaš nalog

Korišćenjem sajta ili određenih dijelova sajta zahtijeva registraciju korisničkog naloga. Ukoliko koristite ovaj sajt, Vi ste odgovorni za održavanje zaštite i privatnosti Vašeg naloga i lozinke kao i pristupa Vašem računaru, te prihvatate odgovornost za sve aktivnosti koje se vrše pod Vašim nalogom i lozinkom. Ukoliko posumnjate u sigurnost Vašeg naloga, molimo da obavijestite administratore sajta što je prije moguće. Blenderi.ba (blenderi.ba) nije odgovoran za bilo koju štetu koja može da se desi zbog neautorizovanog pristupa Vašem nalogu.

Ograničenje odgovornosti

Sajt i pravno lice koje upravlja sajtom ne može biti odgovorno za učešće u bilo kakvoj direktnoj, indirektnoj, incidentnoj, specijalnoj, značajnoj ili kaznenoj šteti od korišćenja ovog sajta ili drugih hiperlinkovanih sajtova uključujući, bez ograničenja, izgubljeni profit ili prihod, troškove zamjene, prekid poslovanja, gubitak podataka ili štetu koja je rezultat oslanjanja na prezentovane informacije.

Dostupnost sajta

Blenderi.ba (blenderi.ba) zadržava pravo da prekine, obustavi, izmjeni ili suspenduje, privremeno ili zauvijek, bilo koji dio sajta, uključujući dostupnost funkcija sajta, u bilo koje vrijeme bez prethodnog obavještenja. Slažete se da Blenderi.ba (blenderi.ba) nije odgovoran Vama ili nekoj trećoj strani za bilo koju modifikaciju, suspendovanje ili prekid rada sajta.

Oslanjamo se na kolačiće da bismo bili u mogućnosti pružiti odlično iskustvo kupovine. Korišćenjem naših usluga, prihvatate korišćenje kolačića.