Info linija +387 57 222 777      

Servis i garancija

Garantni rok za svaki proizvod kupljen u Blenderi.ba internet prodavnici je određen prema garantnom roku proizvođača navedenog proizvoda. Blenderi.ba (NF-tel d.o.o.) se obavezuje da će isporučiti robu sa kompletnom dokumentacijom i pripadajućom ambalažom.

Da bi se ostvarilo pravo na garanciju neophodno je pri predaji artikla na servis, uz neispravan artikal priložiti svu dokumentaciju koja dolazi uz proizvod, neoštećenu ambalažu, original garantni list i original ili kopiju fiskalnog računa kojim se potvrđuje kupovina.

Uz to je potrebno navesti detaljan opis kvara kako bi se olakšala provjera neispravnosti od strane servisera NF-tel d.o.o. ili ovlašćenih servisera proizvođača.

Blenderi.ba (NF-tel d.o.o.) se obavezuje da će Vam obezbijediti obrazac o prijemu proizvoda na servis i popuniti isti prilikom prijema artikla na servis. Jedan primjerak ostaje kod firme NF-tel d.o.o, a drugi zadržava kupac prilikom predaje proizvoda na servis.

Kupac je dužan da prilikom preuzmanja proizvoda sa servisa donese i preda obrazac našem odgovornom licu u servisu - u suprotnom KUPAC NEĆE MOĆI DA PREUZME PROIZVOD SA SERVISA.
Oslanjamo se na kolačiće da bismo bili u mogućnosti pružiti odlično iskustvo kupovine. Korišćenjem naših usluga, prihvatate korišćenje kolačića.