Info linija +387 57 222 777      

Politika privatnosti

Pristupanjem Blenderi.ba internet prodavnici, Vi prihvatate i slažete se sa svim uslovima Politike Privatnosti. Ukoliko ne prihvatate uslove sadržane u Politici Privatnosti, potrebno je da odmah prestanete sa korišćenjem usluga internet prodavnice.

Blenderi.ba internet prodavnica je u vlasništvu NF-tel d.o.o. Pale (www.nf-tel.com) sa matičnim brojem 400562620004 i sjedištem u Ulici Srpskih ratnika bb, 71420 Pale, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina.

Prilikom popunjavanja obrazaca za plaćanje, dostavu ili registraciju korisničkog naloga na sajtu Blenderi.ba, Vi prihvatate i slažete se sa time da će administratori sajta koristiti Vaše lične podatke za sljedeće namjene:
  • da Vas kontaktiraju, kao klijenta sajta;
  • radi obrađivanja Vaših narudžbi;
  • da Vam se omogući pristup određenim takmičenjima, poklonima i ostalim promotivnim aktivnostima;
  • za slanje nereklamnih i administrativnih obavještenja (npr. promjene na sajtu ili Vašem nalogu);
  • za slanje obavještenja o ponudama, popustima ili drugim komercijalnim informacijama vezanim za Blenderi.ba ili neku treću stranu, sa kojom NF-tel d.o.o. ima poslovnu saradnju.
Mi čuvamo Vaše lične podatke kako bi Vam slali informacije o Vašem nalogu na sajtu Blenderi.ba, da možemo da Vas informišemo o statusu Vaših narudžbi i radi evaluacije kvaliteta proizvoda i usluga koje koristite.

Uslovi i regulative koji se odnose na korišćenje informacija dobijenih prilikom online plaćanja se nalaze u odjeljku Uslovi korišćenja kompanije/banke čije usluge koristimo za procesiranje plaćanja i Blenderi.ba niti će zahtijevati, niti će ćuvati informacije vezane za Vašu kreditnu karticu.

Ukoliko imate dodatna pitanja vezana za Politiku privatnosti, molimo da nas kontaktirate putem kontakt stranice ili na info@blenderi.ba.

Oslanjamo se na kolačiće da bismo bili u mogućnosti pružiti odlično iskustvo kupovine. Korišćenjem naših usluga, prihvatate korišćenje kolačića.