Info linija +387 57 222 777      

JTC TM-800C OmniBlend V profesionalni blender sa 4l posudom

JTCBL003
JTC
530.00KM
Uključeni porez: 77.01KM (PDV 17%)
Stanje u magacinu: Na stanju
Rok isporuke: Sa lagera
Količina
kom  
JTC OmniBlender V model TM-800C je visoko efikasan blender koji predstavlja spoj izvanredne performanse, pouzdanosti i svestranosti. Ovaj uređaj je dizajniran kako bi udovoljio zahtjevima kako profesionalnih kuhara, tako i svakodnevnih korisnika koji traže visoko kvalitetne rezultate pri pripremi raznovrsnih jela i napitaka.

JTC OmniBlend V je opremljen jednostavnim one-touch automatskim tajmerima od 35, 60 i 90 sekundi, kao i high, medium, i low pulse dugmadima koji vam dozvoljavaju da blendate sa preciznošću. Možete odabrati željenu brzinu ovisno o vrsti hrane koju pripremate. Ovaj uređaj također nudi mogućnost pulsiranja, što je izvrsno za fine kontrolirane impulse miješanja ili mljevenja. OmniBlender V je po mnogo čemu korak ispred dosta skupljih blendera.

Superiorni Noževi

Napravljeni od japanskog nerđajućeg čelika, noževi se sastoje od šest vrhunskih oštrica koje su u stanju da u nekoliko sekundi izblendaju sve što ubacite u posudu. Efikasno kida ćelijsku stukturu voća, povrća i zeleniša i tako u potunosti oslobađa sve hranljive sastojke. Jedna od ključnih karakteristika ovog modela je visoka preciznost rezanja. Oštrice su dizajnirane da stvaraju optimalan vrtlog u posudi, osiguravajući ravnomjerno miješanje i sjeckanje svih sastojaka. To rezultira kremastim teksturama i savršeno usitnjenim sastojcima.

Ne bilo kakva posuda

Posuda od 4l je napravljena od BPA-Free Eastman Tritan Copolyestera je veoma jednostavno koristiti i čistiti. Izdržaće pritisak od 125kg bez problema, te odgovaraju policama standardnih frižidera u kojima će čuvati vaše kreacije na sigurnom.

Moćan motor

Srce JTC OmniBlend V blendera je motor od 3 konjske snage sposoban za 38000 obrtaja u minuti, koji stvara dovoljno energije da pretvori u tečnost i najtvrđe sastojke. Snažan motor omogućava brzo i efikasno usitnjavanje čak i najtvrđih sastojaka. Bez obzira da li pripremate smoothie, supu, umak, namaz, ili želite mljeti orašaste plodove ili led za koktele, ovaj blender to radi brzo i efikasno. Na ovaj motor možete računati dugi niz godina.

Pakovanje sadrži:

- JTC OmniBlender V model TM-800C
- Posudu od 1,5L sa poklopcem napravljenim od najčvršćeg polikarbonata
- Štap za pritiskanje sadržaja na noževe prilikom obrade
- Prevedeno uputstvo za korišćenje i garantni list


Karakteristike:

Brend JTC
Model TM-800C
Dostupne boje: crna
Kapacitet posude: 4L BPA Free
Voltaža: 220V
Snaga: 1200W
3 industrijske konjske snage
Maksimalna jačina buke do 90 dB
Visina: 55cm (64cm sa štapom)
Širina: 19cm
Dubina: 20cm
Težina: 4.5kg
Brend JTC
Model TM-800C
Dostupne boje: crna
Kapacitet posude: 4L BPA Free
Voltaža: 220V
Snaga: 1200W
3 industrijske konjske snage
Maksimalna jačina buke do 90 dB
Visina: 55cm (64cm sa štapom)
Širina: 19cm
Dubina: 20cm
Težina: 4.5kg
Oslanjamo se na kolačiće da bismo bili u mogućnosti pružiti odlično iskustvo kupovine. Korišćenjem naših usluga, prihvatate korišćenje kolačića.