Info linija +387 57 222 777      

VerVita Elite EVO820 spori sokovnik

VERV002
VerVita
1,170KM
Uključeni porez: 170.00KM (PDV 17%)
Stanje u magacinu: Na stanju
Rok isporuke: Sa lagera
Količina
kom  
VerVita Elite EVO820 predstavlja posljednju evoluciju sokovnika. Njegov jedinstveni dizajn omogućava lakše korišćenje i povećava ventilaciju motora za duži vijek trajanja.

Novi bubanj pete generacije ima praktičan ulazni otvor širine 8.2 cm. Unapređeni poklopac za čvršće i stabilnije postavljanje bubnja. Dvostruka sigurnosna bravica osigurava da su bubanj, poklopac i navoj pravilno postavljeni prije korišćenja.
Motor visokog kvaliteta od 240W, tih i pouzdan. Tanak dizajn za efikasnu upotrebu u skučenim prostorima. Svi dodaci se lako ispiraju i čiste.

VerVita Elite ili Kuvings EVO820 je sokovnik koji označava vrhunac evolucije u ovoj kategoriji aparata. Njegova revolucionarna konstrukcija predstavlja spoj funkcionalnosti, estetike i visoke performanse. Ovaj sokovnik je rezultat pažljivog razmišljanja i inovativnog pristupa, s ciljem da pruži korisnicima optimalno iskustvo pri korišćenju i dug vijek trajanja.

Jedan od ključnih elemenata koji čini EVO820 tako jedinstvenim je novi bubanj pete generacije koji ima impresivan ulazni otvor širine 8.2 cm. Ovaj prostrani ulaz omogućava lakše ubacivanje voća i povrća u sokovnik, smanjujući potrebu za prethodnim sjeckanjem ili rezanjem sastojaka. To znači da možete uštedjeti vrijeme i energiju, što čini pripremu svježeg soka bržom i efikasnijom.

Napredni poklopac predstavlja još jedan značajan doprinos funkcionalnosti i stabilnosti EVO820. Ovaj poklopac je unaprijeđen kako bi osigurao čvršće i stabilnije postavljanje bubnja tokom korišćenja. To je od suštinske važnosti za optimalno cijeđenje soka, čime se osigurava da svaki dragocjeni sastojak bude potpuno iskorišćen.

Bezbjednost je takođe prioritet kod EVO820. Dvostruka sigurnosna bravica je dizajnirana da garantuje da su bubanj, poklopac i navoj pravilno postavljeni prije početka cijeđenja soka. Ovo osigurava mirnoću tokom korišćenja aparata i sprečava moguće neprijatnosti ili nepravilno funkcionisanje.

Motor visokog kvaliteta snage 240W čini ovaj sokovnik snažnim i pouzdanim uređajem. Osim visoke performanse, motor je takođe tih, što doprinosi ugodnom iskustvu korišćenja. Snažan motor omogućava efikasno cijeđenje voća i povrća, bez obzira na tvrdoću ili vlaknastost sastojaka.

EVO820 se također ističe svojim elegantnim i tanak dizajnom, omogućavajući efikasnu upotrebu čak i u skučenim prostorima. Ovaj aparat će se savršeno uklopiti u svaku kuhinju, čineći je modernijom i funkcionalnijom.

Važan aspekt svakog kućnog aparata je lakoća čišćenja, a EVO820 to olakšava. Svi dodaci su dizajnirani tako da se lako isperu i očiste, čime se štedi vrijeme i omogućava briga o higijeni aparata.

VerVita Elite EVO820 je aparat koji je spoj inovacija, funkcionalnosti i estetike. Njegove karakteristike čine ga idealnim izborom za one koji traže visokokvalitetni sokovnik koji će im omogućiti svježe i ukusne sokove, uz praktičnost i trajnost koju svako kućanstvo zaslužuje.
MODEL Kuvings EVO820
VELIČINA OTVORA 82 mm
BRZINA 60 okretaja/min
SNAGA 240W
TEŽINA 7,1 kg
MAX. VRIJEME RADA 30 min konstantno
KAPACITET IZRADE SOKA 10l /30 min
UPOTREBA kućna, profesionalna
GLASNOĆA 50 dbl

GARANCIJA ZA KUĆNU UPOTREBU 10 god. na motor, 2 god. na dijelove
GARANCIJA ZA KOMERCIJALNU UPOTREBU 3 god. na motor (uz obavljen servis 1-2 puta
godišnje), 1 god. na dijelove.
MODEL Kuvings EVO820
VELIČINA OTVORA 82 mm
BRZINA 60 okretaja/min
SNAGA 240W
TEŽINA 7,1 kg
MAX. VRIJEME RADA 30 min kontinuirano
KAPACITET IZRADE SOKA 10l /30 min
UPOTREBA kućna , profesionalna
GLASNOĆA 50 dbl
GARANCIJA ZA KUĆNU UPOTREBU 10 god. na motor, 2 god. na dijelove
GARANCIJA ZA KOMERCIJALNU UPOTREBU 3 god. na motor (uz obavljen servis 1-2 puta
godišnje), 1 god. na dijelove.
Oslanjamo se na kolačiće da bismo bili u mogućnosti pružiti odlično iskustvo kupovine. Korišćenjem naših usluga, prihvatate korišćenje kolačića.